FőoldalTermékeinkSzolgáltatásokEgyéb szolgáltatásokElérhetőseég
 

Cégünk a világon vezető szerepet betöltő SIEGLING GmbH. termékeinek forgalmazója.


E termékek a könnyű és közepes szállítás, meghajtás és erőátvitel területén kínálják Önnek a legjobb választási lehetőséget. Termékeink közé tartoznak modern műanyagokból készült szállító hevederek, hajtószíjak, fogazott szíjak és ezek kiegészítői, ragasztó- és végtelenítő anyagai.

A forgalmazáson kívül foglalkozunk a termékek végtelenítésével, helyszíni szervizelésével, beüzemelésével, adott esetben javításával.

Ezen szolgáltatásunk minősége egyedülálló Magyarországon! Szerződéses partnereink részére NON STOP üzemzavar-elhárítási szolgáltatást biztosítunk! Partnereinket állandóan feltöltött raktárunkból a legrövidebb idő alatt szolgáljuk ki.

Célunk a vevőink legmagasabb szinten történő kiszolgálása, ennek garanciája az EN ISO 9001 : 1994 és EN ISO 14001 : 1994 szerinti minőségtanúsítás, valamint a szakmában szerzett majd 20 éves gyakorlatunk.

A SIEGLING termékek mellett forgalmazunk fém rácsfonatú szalagokat; teflonszöveteket és szalagokat; elszívócsöveket a legkülönbözőbb feladatokra; műanyag- és gumiragasztókat.

Reméljük weboldalunkon megtalálja az Ön által keresett információt.

Üdvözlettel:

Fülep Pál és
a Fülep Szerviz munkatársai

 

 

[ Főoldal ] [ Termékek ] [ Szolgáltatások ] [ Elérhetőség ] [ Egyéb ]e-mail: info@sieglingszerviz.hu
© Minden jog fenntartva